Ξεκινήσαμε πριν 4 δεκαετίες ως μια παραδοσιακή οικογενειακή επιχείρηση στο χώρο της παροχής υπηρεσιών μεταφοράς, η οποία κάλυπτε ένα ευρύ φάσμα τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό, με τον ιδιόκτητο στόλο φορτηγών αυτοκινήτων όλων των τύπων.

Η ενδελεχής καταγραφή των αναγκών της αγοράς και η αύξηση του όγκου των εργασιών, συνετέλεσαν στην διαμόρφωση πλέον της σημερινής μορφής της εταιρείας, η οποία αποτελεί την εξέλιξη και συνέχεια της πρώτης δραστηριότητας.

Η "ΤΣΑΚΜΑΚΙΔΗΣ-ΜΠΕΛΜΠΑΣ LOGISTICS SERVICES" πλαισιώνεται από στελέχη που διαθέτουν πολύτιμη πείρα και εξειδίκευση σε όλους τους τομείς των παρεχομένων υπηρεσιών καθώς και την κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή, ώστε να διασφαλίζεται η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της, με τη συνεχή αναβάθμιση των προσφερομένων υπηρεσιών, διαθέτοντας στον Ασπρόπυργο στεγασμένους και φυλασσόμενους αποθηκευτικούς χώρους, με άμεση πρόσβαση από την Αττική Οδό.

Η εταιρεία "ΤΣΑΚΜΑΚΙΔΗΣ-ΜΠΕΛΜΠΑΣ LOGISTICS SERVICES"είναι μέλος του ΣΥΝ.Δ.Ε.Ε & L (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Διεθνούς Διαμεταφοράς & Επιχειρήσεων Logistics). Παρακολουθεί από κοντά τα τεκταινόμενα στο χώρο των logistics, τόσο μέσω τω συχνών ανακοινώσεων του ΣΥΝ.Δ.Ε.Ε & L αλλά και της συμμετοχής των στελεχών της εταιρείας σε ημερίδες αναλόγου ενδιαφέροντος.

logistics

logistics

logistics

ΤΣΑΚΜΑΚΙΔΗΣ-ΜΠΕΛΜΠΑΣ LOGISTICS

 • Logistics
  Logistics
 • Υπεργολαβίες
  Υπεργολαβίες
 • Διαχείριση Μεταφορών
  Διαχείριση Μεταφορών
 • Αποθηκεύσεις
  Αποθηκεύσεις
Back to top button