Γρήγορη Παραλαβή & Διανομή

Η "ΤΣΑΚΜΑΚΙΔΗΣ-ΜΠΕΛΜΠΑΣ LOGISTICS" διαθέτει πολυάριθμα ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα πάσης μορφής και χωρητικότητας καθώς και συνεργαζόμενα Δ.Χ., τα οποία εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη μεταφορά και διανομή των πάσης φύσεως εμπορευμάτων.

Ο στόλος "ΤΜ"

Η παρουσία των αυτοκινήτων της "ΤΜ Logistics" στους δρόμους της Ελλάδας αποτελείται από καινούργια συντηρημένα και καθαρά φορτηγά, σύγχρονης τεχνολογίας, οι δε οδηγοί που απασχολούνται στην εταιρεία έχουν μακρόχρονη πείρα στη μεταφορά και διαχείριση οποιασδήποτε αποστολής, παραλαμβάνοντας ή παραδίδοντας τα εμπορεύματά σας από ή μέχρι το χώρο που θα μας υποδείξετε, αφού διαθέτουμε βοηθητικά και το απαραίτητο εργατικό προσωπικό, για να σας παράσχει ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών.

Ό,τι είναι "δύσκολο" για τους άλλους, είναι "εύκολο" για μας

Η συνεργασία μας με τα καλύτερα πρακτορεία μεταφοράς εμπορευμάτων, μας δίνει τη δυνατότητα να περισυλλέξουμε ή/και να παραδώσουμε γρήγορα και με κάθε ασφαλιστική κάλυψη σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδος ή του εξωτερικού μας ζητήσετε, το εμπόρευμά σας.

Όταν θέλετε εγγυημένες συναλλαγές, "εμπιστευθείτε μας"

Έχουμε δημιουργήσει ειδικό τμήμα, το οποίο έχει τη δυνατότητα είσπραξης και ελέγχου αντικαταβολών, από όπου μας το ζητήσετε.

ΤΣΑΚΜΑΚΙΔΗΣ-ΜΠΕΛΜΠΑΣ LOGISTICS

 • Διαχείριση Μεταφορών
  Διαχείριση Μεταφορών
 • Αποθηκεύσεις
  Αποθηκεύσεις
 • Logistics
  Logistics
 • Υπεργολαβίες
  Υπεργολαβίες
Back to top button